1
WK-ACTIE OP ONZE OUTR KAMADO BBQ'S! meer info

Stay in your garden, stay safe!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen... Om de verdere verspreiding van Corona COVID-19 in te dammen, sluiten wij de deuren van onze POP-UP tot en met 6 mei. De gezondheid van onze klanten en ons personeel primeren hier. Achter de schermen blijven wij natuurlijk op een veilige manier werken om jullie een goede service te blijven garanderen. Tijdens de Corona-crisis leveren we gratis aan huis, zo hoef jij jouw veilige plaats niet te verlaten. Tot eind april geniet je ook nog van 5% korting op alle toestellen!

Voor alle outdoor cooking lovers is het aan het kriebelen, want het ideale BBQ-weer staat voor de deur. Nu we allemaal in ons kot moeten blijven, hebben we tijd genoeg om onze BBQ skills bij te schaven. Laat dat experimenteren maar beginnen! Niets is gezelliger dan genieten van een lekkere zelfgemaakte outdoor maaltijd met je gezin.

Gedurende de Corona-crisis leveren wij gratis aan huis.

Onze POP-UP heeft jammer genoeg een valse start gekend, maar uitstel is zeker geen afstel. Op woensdag 6 mei stellen wij onze deuren graag opnieuw open voor alle outdoor lovers. Wij houden jullie via onze pagina en sociale media op de hoogte.

We zien elkaar snel weer in betere omstandigheden.

Zorg goed voor elkaar.

Knisperende groeten,

TEAM OUTR