1
JESCO-80_ED.png

Alles over het gamma Fire scale

De OUTR Fire Scales zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat ze op elk terras of in elke tuin passen. Deze ronde blikvangers zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal – om een lange levensduur te garanderen. Onder de schalen is er een subtiele steunring bevestigd waardoor deze lichtjes lijkt te zweven en een mooie schaduw creëert.

Ontdek ons aanbod aan Fire scale

Wat is een OUTR Fire Scale

Een OUTR vuurschaal geeft een extra dimensie aan je tuin: de sfeer en verlichting was nog nooit zo gezellig. Deze ronde blikvangers zijn vervaardigd uit cortenstaal of hoogwaardig staal van 2 mm (afhankelijk van het gamma) – om een lange levensduur te garanderen.

Met een schaalhoogte van +/- 30 cm (afhankelijk van de diameter) wordt het vlammenbeeld zeker niet belemmerd en heb je een magistraal zicht op de vlammen. Gezellige avonden gegarandeerd!

Zoek je toch eerder de variant waar je ook op kan koken? Dan is een Plancha een geschikter toestel voor jou. 

Een OUTR Fire Scale in gebruik

De OUTR Fire Scales komen het dichtst in de buurt bij een echt kampvuur. Gezelligheid troef! De "echtheid" van zo'n open vuur brengt wel enkele aandachtspuntjes met zich mee.

  • Als ondergrond kies je best steenachtige materialen. Een terras is sowieso een goede en veilige locatie, hoewel deze zeker ook in het gras kunnen - mits je hier nog een steen/tegel onder legt. De eventuele assen die door het beluchtinsgaatje op je terras kunnen vallen (en bij een gevoelige steen vlekken zouden kunnen maken), kan je makkelijk opvangen door een metalen plaat onder de schaal te plaatsen. 
  • Door de openheid van de Fire Scales zijn ze niet geschikt om bij winderig weer te gebruiken, omdat dat al snel overlast van rook zal veroorzaken (ook voor de buren). 
  • Laat de asresten steeds volledig doven voordat je ze opruimt.

Wie deze aandachtspuntjes in acht neemt, kan zorgeloos van zijn Fire Scale genieten!

Wat zijn de voordelen van een OUTR Fire Scale

  • De vuurschalen zijn vervaardigd uit duurzaam staal of cortenstaal, zodat ze lang meegaan.
  • Voor elke tuin of terras vind je het geschikte aanbod dankzij de verschillende formaten.
  • Dankzij de beperkte opstaande rand heb je een fantastisch zicht op de vlammen.
  • De subtiele ring onder de schaal zorgt ervoor dat de schaal lijkt te zweven, zeker wanneer deze in het gras geplaatst wordt.
  • Doordat ze niet rechtstreeks in aanraking komt met de grond, kan ze geen brandvlekken in het gras veroorzaken. 
  • De schalen zijn binnenin voorzien van een gat, zodat het water niet kan blijven staan.
  • De vuurschalen hoeven dus niet steeds verhuisd te worden, maar mogen permanent buiten blijven staan.

Waar kan ik een OUTR Fire Scale kopen?

Je wilt een OUTR Fire Scale aankopen? We verkopen onze producten zowel via de webshop als via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator. Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons via onderstaande gegevens of kom ons bezoeken in onze POP-UP shop in Gent.

T: +32(0)55 23 26 48
Mail: info@outr.be

Zoek een verkooppunt

Wat is de prijs van een Fire Scale?

Het beste moet nog komen: deze kwaliteitsvolle vuurschalen zijn daarenboven ook nog eens héél interessant geprijsd. Je hebt al een OUTR Fire Scale vanaf € 125 inclusief BTW!

Ontdek alle OUTR Fire Scales