1

Hi, We are Outr.

Een fun-loving / extravert / gezellig merk met een ruim aanbod “Outdoor Living” toestellen dat je buitenbeleving een heel stuk leuker maakt. OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. In ons gamma zitten zowat alle mogelijke outdoor producten die met vuur en warmte te maken hebben. Om op te koken, of simpelweg om je aan op te warmen. 

Voor elk wat wils.

De traditionele en eenvoudige kettle BBQ, de Japanse Kamado voor wie het iets meer mag zijn, de Plancha uit cortenstaal voor alle sociale events, maar ook terrasverwarmers op gas voor wie voor gebruiksgemak kiest. Het gamma wordt aangevuld met de nodige accessoires en stijlvolle houtopslagsystemen. 

Wij streven ernaar om je een mooi en kwalitatief product aan te bieden, tegen een correcte prijs – toegankelijk voor iedereen. Want gezelligheid hoeft niet duur te zijn! Dankzij onze grote voorraad kunnen wij het door jou gekozen toestel snel op zijn bestemming krijgen.

Hoe is OUTR ontstaan?

OUTR is een merk van Outdoor Campus BV, een dochteronderneming van de in Oudenaarde gevestigde groothandel UNIFIRE BV. Deze kachel- en haardenspecialst binnen de Benelux met Oost-Vlaamse roots heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak. De laatste jaren wint het concept “outdoor living” aan terrein: als specialist in de vuurbeleving is de oprichting van OUTR dan ook een logische uitbreiding van de activiteiten.

Waar vind ik de OUTR producten?

OUTR werkt samen met verschillende partners die als verdelers fungeren. Ons doel? Een mooie verspreiding binnen de Benelux, zodat ook jij “achter de hoek” een OUTR toestel kan kopen.

Een dealer in jouw regio vind je op onze dealerlocator. In onze Pilot store (lees verder rechts) kan je de producten alvast komen ontdekken!

Vind een verkooppunt

Onze Pilot shop

Kom onze OUTR producten in het echt ontdekken in onze Pilot shop te Gent! Wij hebben al onze producten staan, in alle mogelijke kleuren. Onze medewerkers helpen je ter plaatste graag verder om het geschikte toestel uit te zoeken. 

KORTRIJKSESTEENWEG 1266
9051 GENT

OPENINGSUREN:

  • Donderdag: 10u - 18u
  • Vrijdag: 10u - 18u
  • Zaterdag: 10u - 18u

De winkel is tijdens de wintermaanden gesloten. We verwelkomen jullie graag terug vanaf maart.

Bekijk ons assortiment