1
IBIZA_PACKSHOT.png

Alles over het gamma Garden Fire

De Garden Fires van OUTR zijn tuinhaarden die staan voor comfort en gezelligheid: sfeer en warmte creëren in een oogopslag. Deze stijlvolle toestellen zijn compact en eenvoudig verplaatsbaar. 

Ontdek ons aanbod aan Garden Fire

Wat is een OUTR Garden Fire?

Onze OUTR Garden Fires zijn tuinhaarden die zorgen voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op jouw terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van jouw tuin.

In ons assortiment bieden wij zowel tuinhaarden aan op gas, als op hout. Als je van traditionele vlammen houdt, dan is die laatste categorie het meest geschikt voor jou. Verkies je toch eerder snelle warmte en gebruiksgemak, dan zijn onze toestellen op gas misschien meer jouw ding.

Hoe werkt een tuinhaard?

OUTR GARDEN FIRES OP GAS

De OUTR terrasverwarmers op gas zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je moet doen is de terrashaard aanzetten en genieten. Aan de hand van de regelschakelaar kan je de warmte aanpassen. Na elk gebruik draai je de gasklep op de cilinder dicht. Met de wieltjes is deze eenvoudig te verplaatsen, hij wordt wel het best geplaatst op een vlakke ondergrond.

 

 

OUTR GARDEN FIRES OP HOUT

Om een buitenvuurtje op hout te starten moet je de branderkamer vullen met een drietal houtblokken, met behulp van wat kleinhoutjes of onze wood wool kan je deze aansteken. Daarna kan je gaan bijstoken naar wens.

Bepaalde modellen kunnen (optioneel) uitgerust worden met een rooster, zodanig dat je jouw tuinhaard ook kan omtoveren tot een BBQ. Zo krijg je een kooktoestel met een uniek design, een echte blikvanger op je terras. 

Hoe moet ik mijn OUTR Garden Fire onderhouden?

OUTR GARDEN FIRES OP GAS

De OUTR gastoestellen vergen niet veel onderhoud. Wij raden wel aan om de terrasverwarmer af te dekken of onder een afdak te plaatsen wanneer je deze niet gebruikt. Reinigen kan met een vochtige doek zonder reinigingsmiddel. That's it!

OUTR GARDEN FIRES OP HOUT

De tuinhaarden op hout hoef je niet na elk gebruik schoon te maken. Het is wel aangeraden om de overgebleven assen regelmatig te verwijderen. De meeste toestellen uit ons assortiment zijn vervaardigd uit cortenstaal en dus ook bestand tegen weer en wind. Ze kunnen dus gerust het hele jaar door buiten blijven staan. 

Ontdek de Block C op hout

Waarom zou ik voor gas of hout kiezen?

OUTR GARDEN FIRES OP GAS

  • De OUTR Malaga/Valencia hebben geen elektriciteitsaansluiting nodig. Deze stijlvolle haarden functioneren op standaard gasflessen.
  • Snelle en moeiteloze warmte gegarandeerd!
  • Ze zijn makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes en het handvat op de rugzijde.
  • Een toestel op gas is heel gemakkelijk in onderhoud, je hebt er letterlijk geen werk aan.

OUTR GARDEN FIRES OP HOUT

  • De OUTR tuinhaarden op hout garanderen échte, magistrale vlammen.
  • De meeste toestellen zijn vervaardigd uit cortenstaal. De buitenste laag beschermt het metaal. Door de blootstelling aan het weer, krijgt het cortenstaal zijn specifieke roestkleurige stijl.
  • Deze toestellen mogen permanent buiten blijven staan.
  • Vele Garden Fires zijn niet alleen een gezellig vuurtje, maar kan je ook gebruiken als BBQ.
Ga naar Garden Fires

Waar kan ik een Garden Fire kopen?

Je wilt een OUTR Garden Fire kopen? We verkopen onze producten zowel via de webshop als via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator! Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons via onderstaande gegevens of kom ons bezoeken in onze POP-UP shop in Gent. 

T: +32(0)55 23 26 48
M: info@outr.be

Vind een verkooppunt

Wat moet ik rekenen voor een tuinhaard?

Onze OUTR Garden Fires staan voor sfeer en warmte in een oogopslag. Zo kan je ook op frissere dagen van jouw tuin genieten. Je hebt al een Tria vanaf 355 € BTWI!

Ontdek ons aanbod tuinhaarden