1
ANTONIOMTRANS.png

Alles over het gamma Pizza Oven

Ontdek het plezier van een pizzaoven in jouw eigen tuin. Maak artisanale pizza's en broden met een knapperige korst. 

Ontdek ons aanbod aan Pizza Oven

Wat is een pizzaoven?

Wil je de smaak van Italië in huis halen? Dat kan met ons compact tafelmodel de Pizzaiolo of met onze Antonio pizza-oven op hout. Hij is ontwikkeld volgens het traditioneel Italiaans model. De pizza-oven is compact waardoor hij in iedere tuin past. Ons model Antonio is voorzien van wieltjes, zo kan je hem makkelijk verplaatsen. Een traditionele houtgestookte pizza-oven zorgt voor de echte knapperige smaak van jouw pizza of brood. 

Dit is nog maar het begin van de culinaire ontdekkingsreis. Onze pizza-oven kan je evengoed gebruiken voor het bakken en garen van ovenschotels, cake, vis- of groentepannetjes. Je kan er zelfs de perfecte steak in bakken. Een temperatuurdisplay zorgt ervoor dat jij de teugels in handen hebt. 

Hoe werkt een pizzaoven?

Plaats enkele stukjes aanmaakhout in de sleuf en steek het vuur aan, eventueel met behulp van onze easy lighters. Leg hierna 2 à 3 kleine houtblokken in de sleuf. Als het hout goed aan het branden is, sluit je de deur zodat de branderkamer kan opwarmen. Wanneer het hout zo goed als opgebrand is, kan je overgaan tot bakken. Door continu kleine stukjes brandhout toe te voegen, kan je de temperatuur doen stijgen. De temperatuur wordt ook bepaald door het type hout dat je gebruikt: sommige houtsoorten branden op een lagere temperatuur en hebben een langere brandtijd. Iedere houtsoort zorgt voor een andere smaak, wat zorgt voor een leuke afwisseling.

DSC_3301_BEWAangepast.jpg
DSC_3302_BEWAangepast.jpg
DSC_3459_BEWAangepast.jpg

Hoe moet ik mijn OUTR pizzaoven onderhouden?

Het reinigen van jouw pizza-oven is belangrijk voor de levensduur van het toestel. Als je gedaan hebt met bakken, verspreid je de sintels gelijkmatig over de sleuf. Eens de sintels volledig opgebrand en afgekoeld zijn, veeg je de assen uit de branderkamer. Met een vochtige doek ga je even over het bakoppervlak.

Reinig de buitenkant van de pizza-oven met een schone doek, warm water en natuurlijke zeep. Het is aangeraden om uw pizza-oven niet voor langere tijd onbeschermd buiten te laten staan. Met de wieltjes kan je hem makkelijk verplaatsen.

Waar kan ik een pizzaoven kopen?

Je wilt een OUTR pizza-oven aankopen? We verkopen onze producten zowel via de webshop als via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator.

Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons dan via onderstaande gegevens of kom ons bezoeken in onze POP-UP shop te Gent.  

T: +32(0)55 23 26 48
Mail: info@outr.be

Zoek een verkooppunt

Wat is de prijs van een pizzaoven?

Begin jij ook al te watertanden bij het ruiken van een versgebakken pizza? Dan is onze OUTR pizzaoven iets voor jou! Breng de smaak van Italië naar jouw tuin en tover de lekkerste en krokanste pizza's en broden op tafel. Je hebt al een OUTR pizzaoven vanaf € 299 (BTWI).

Ontdek onze pizza-ovens