1
HJA001-2TRANS.png

Alles over het gamma Cooking Ware

Barbecueën wordt nog leuker met het juiste kookgerei! Het OUTR Cooking Ware gamma omvat kooktools die je zowel het hele jaar door binnen kan gebruiken als buiten, tijdens een BBQ. Het assortiment is eigentijds, duurzaam én bovenal ook betaalbaar.

Ontdek ons aanbod aan Cooking Ware

UNIEKE DESIGNS EN DUURZAME NATUURLIJKE MATERIALEN

Geen saaie snijplanken maar wel hippe tapas plankjes met unieke designs uit duurzame en natuurlijke materialen, massieve snijplanken met een gegarandeerd lange levensduur, stijlvolle schorten uit 100% leder, duurzame inox tools voor een efficiënte voorbereiding, handige aanmaaksystemen waarmee je het vuur in een handomdraai aanwakkert, … and the list goes on! Kortom: alle nuttige tools vòòr, tijdens en na het BBQ’en.

Op zoek naar een origineel cadeau-idee? Overweeg dan zeker het OUTR Cooking Ware assortiment, dat zijn heel wat mogelijkheden.

COOKING WARE

GIETIJZEREN KOOKPOTTEN

De gietijzeren kookpotten van OUTR zijn afgewerkt met een laagje gesatineerd email aan de buitenzijde. Dankzij dit dikke en stevige metaal, wordt de warmte gelijkmatig verspreid en erg lang vastgehouden. Ideaal voor gerechten die meer tijd nodig hebben, zoals stoofpotjes. Een hete gietijzeren pan is dan weer ideaal om te schroeien, voor heerlijk krokante korstjes.

Met de juiste verzorging gaat een gietijzeren pan of pot een leven lang mee, het zijn de meest duurzame potten op de markt. Dit assortiment is onderhoudsvriendelijk dankzij de gladde afwerking aan de binnenzijde. Mooi meegenomen: ze zijn geschikt voor alle mogelijke warmtebronnen (gas, inductie, vitro-keramische kookplaat, alle types van ovens).

OP ZOEK NAAR HET GROTERE GEREEDSCHAP?

Op zoek naar extra werkruimte voor naast je BBQ of een praktisch en stijlvol houtopslagsysteem? Bekijk dan ook het OUTR Furniture gamma voor een complete BBQ-uitrusting.

 

 

ONTDEK HET OUTR FURNITURE GAMMA

WAAR KAN IK DEZE KOOKACCESSOIRES KOPEN?

We verkopen onze producten zowel via de webshop als via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator. Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons via onderstaande gegevens of kom ons bezoeken in onze POP-UP shop in Gent.

T: +32(0)55 23 26 48
Mail: info@outr.be 

ZOEK EEN VERKOOPPUNT