1
KETTLE57Aangepast.png

Alles over het gamma Kettle BBQ

De OUTR kettle houtskool barbecue is een eenvoudig concept met heerlijke resultaten! Deze traditionele BBQ uit geëmailleerd staal met verchroomde stalen roosters is beschikbaar in drie formaten.

Ontdek ons aanbod aan Kettle BBQ

Wat is een OUTR kettle BBQ?

Denk je bij het eerste straaltje zon ook direct aan barbecueën? Dan is onze OUTR Kettle iets voor jou! De gekendste Kettle op de markt is de Compact reeks van Weber, maar de prijsbewuste koper kan ook voor alternatieven kiezen zoals onze OUTR Kettle’s.

Mooi in zijn eenvoud, maar zo veelzijdig. Buiten koken wordt als het ware kinderspel! Een barbecue met een deksel is multifunctioneel. Met een deksel kan de warmte homogeen circuleren en doet de Kettle dienst als oven. Hierdoor kan je hem voor veel verschillende gerechten gebruiken.

Deze traditioneel vormgegeven houtskoolbarbecues uit zwart geëmailleerd staal met verchroomde stalen roosters zijn beschikbaar in drie verschillende formaten. De OUTR Kettle BBQ is geschikt om zowel te grillen, braden als roken.

DSC_3692_BEWAangepast.jpg

Hoe werkt een OUTR kettle bbq?

Maak het vuur aan en geniet ondertussen van een biertje of glaasje frisdrank. Heb je graag dat het wat sneller gaat? Dan kan je onze OUTR brikettenstarter gebruiken. Eens de kolen aan het smeulen zijn, leg je de grillrooster erop en starten maar.

Wij hebben tal van accessoires in ons gamma om dit allemaal mogelijk te maken. Zo heb je met een gietijzeren braadpan een gelijkmatige warmte verdeling, ideaal om snel te garen en toch een knapperige korst te creëren. Met onze rookset kan je de gerechten een extra rookaroma bezorgen. Je vult de rookset en legt hem daarna rechtstreeks op het grillrooster, deze vul je met houtblokjes en kruiden naar keuze. Vervolgens leg je jouw vlees of vis in het midden van het grillrooster. Dan laat je de magie zijn werk doen.

Alle toestellen beschikken over een ingewerkte thermometer in het deksel zodat je op het juiste moment aan de slag kan gaan. De hittebeschermende plaat onder het handvat zorgt ervoor dat je het deksel ook tijdens de werking kan openen (model 42 heeft een koud blijvend handvat uit bakeliet). Deze compacte BBQ’s zijn daarnaast eenvoudig te verplaatsen door hun licht gewicht en weerbestendige wieltjes.

Niet alleen tijdens, maar ook na het gebruik blijven ze eenvoudig simpel: de handige asopvangbak uit aluminium is makkelijk losgedraaid en geledigd.

Wat zijn de voordelen van een Kettle?

  • Alle toestellen (uitgezonderd Ketlle 42) beschikken over een ingewerkte thermometer in het deksel zodat je op het juiste moment aan de slag kan gaan.
  • De hittebeschermende plaat onder het handvat zorgt ervoor dat je het deksel ook tijdens de werking kan openen.
  • Een BBQ met deksel is heel veelzijdig. Je kan er niet enkel op grillen, maar je kan het ook gebruiken als oven. Door het deksel te sluiten hou je namelijk de warmte in de BBQ.
  • Deze compacte BBQ’s zijn daarnaast eenvoudig te verplaatsen dankzij hun licht gewicht en weersbestendige wieltjes.
  • De handige asopvangbak uit aluminium is makkelijk losgedraaid en geledigd.
 

Hoe kan ik mijn kettle bbq onderhouden?

Voor een lange levensduur heeft de kettle een kleine poetsbeurt nodig na ieder gebruik:

  1. Het reinigen van het rooster is gemakkelijker wanneer het rooster nog warm is. Om aangekoekte etensresten te verwijderen komt de OUTR BBQ borstel Deluxe of de BBQ borstel lang van pas.
  2. Wacht bij het schoonmaken van de buitenkant tot de Kettle BBQ volledig is afgekoeld en gebruik een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel. Na het reinigen doe je er de beschermhoes over en blijft de Kettle mooi beschermd tot de volgende barbecue.
Ontdek ons aanbod aan kettle's

Waar kan ik een OUTR kettle BBQ kopen?

U wilt een Kettle BBQ aankopen? De OUTR producten kan je kopen via onze webshop of via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator. Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons via onderstaande gegevens of breng ons een bezoekje in onze POP-UP shop in Gent. 

T: +32(0)55 23 26 48
Mail: info@outr.be

Vind een verkooppunt

Wat is de prijs van een OUTR kettle?

Hou je van een traditionele BBQ? Dan ben je bij OUTR aan het juiste adres! Onze Kettle staat voor eenvoud en kwaliteit, met de juiste chef achter de kolen kan hij heel wat magie verrichten. Je hebt al een OUTR Kettle vanaf € 95 (BTWI).

Ontdek alle OUTR Kettle's