1

Opening POP-UP

Vrijdag 13 maart opende onze POP-UP te Gent zijn deuren. Bedankt voor jullie komst, de afwezigen hadden ongelijk! *Door de opgelegde Corona-maatregelen zal de POP-UP helaas tot en met 19 april gesloten zijn. Vanaf woensdag 22 april heten we jullie graag terug welkom. Hou zeker onze website of social media in de gaten om op de hoogte te blijven! 

In onze POP-UP kan je al onze OUTR-producten ontdekken in alle mogelijke versies en maten. Voor deze POP-UP sloeg OUTR de handen in elkaar met een Belgische decoratiegroothandel. Maak kennis met een jong, hip én betaalbaar assortiment van outdoor meubilair en decoratie. Loungesets, bartafels, stoelen, maar je kan ook leuke tapasplankjes en serveerschalen bij ons vinden. Ideaal om cadeau te geven of voor jezelf natuurlijk. ;)

In onze POP-UP kan je natuurlijk ook onze OUTR Kamado’s, Kettle’s, Plancha’s en zoveel meer ontdekken, we geven jou graag een deskundige uitleg over onze producten en hun werking.

POP-UP.jpg

Met ons OUTR en decoratie gamma tover jij in een mum van tijd jouw tuin om tot de gezelligste plaats van de buurt. Je zal nergens anders liever vertoeven, nergens beter dan thuis. ;)

Openingsuren:
  • Woensdag: 13u - 18u
  • Donderdag: 13u - 18u
  • Vrijdag: 13u - 18u
  • Zaterdag: 10u - 17u

Tot snel!

Knisperende groeten, 

Team OUTR