1
CABINET1TRANS.png

Alles over het gamma Deco

Onze OUTR Deco producten zijn de perfecte aanvulling op onze kooktoestellen. Met dit assortiment out- & indoor meubilair tover je jouw tuin of terras om tot een echte buitenkeuken of lounge. Want op een mooi terras hoort nu eenmaal mooi meubilair! De natuurlijke materialen en tinten komen nog mooier uit in een groene omgeving.

Ontdek ons aanbod aan Deco

out- & indoor lifestyle producten

Onder OUTR DECO vind je een eigentijds ensemble aan outdoor meubilair en decoratie. Deze lifestyle producten kunnen zowel binnen- als buiten gebruikt worden en sluiten daardoor perfect aan bij het OUTR aanbod. Het OUTR DECO assortiment is hip, jong én betaalbaar.

De beleving van buiten koken wordt nu eenmaal nóg fijner wanneer ze wordt aangevuld met enkele nuttige meubelstukken. Met een OUTR Cooking Cabinet maak je als het ware een echte buitenkeuken van je tuin of terras. Vergeet ook de andere leden van je BBQ-gezelschap niet: met onze bohemian en ibiza-style lounge sets, bartafels, terrasbanken, tuintafels en -stoelen enz. creëer je een gezellige en complete BBQ setting. Want op een mooi terras hoort nu eenmaal mooi meubilair!

DSC_7517_BEW.jpg

Duurzame en natuurlijke materialen

Onze DECO producten zijn vervaardigd uit duurzame en natuurlijke materialen en tinten, vaak zelfs uit gerecycleerde materialen. Mooie combinaties van zwart staal, verschillende soorten hout (Mango, pine wood, teak, …) en accenten uit riet of bamboe. Door deze natuurlijke kleuren en materialen passen ze bij elke stijl en zien ze er bovendien ook fantastisch uit tussen het groen.

Deze producten volgen de laatste nieuwe mode en collecties. Het is mogelijk dat deze artikelen tijdens het seizoen uitverkocht zijn en dus niet meer geleverd kunnen worden. 

Ontdek al onze Deco producten