1
TUINHAARD_TRANS.png

Wat is een Tuinhaard

Samen gezellig vertoeven rond het vuur, met of zonder marschmallows, alles is mogelijk met onze OUTR tuinhaarden.  Snel warm met een gashaard of liever een authentiek vlammenspel, we hebben voor ieder wat wils.

Ontdek ons aanbod aan Tuinhaard

Wat is een OUTR tuinhaard?

Onze OUTR tuinhaarden zorgen voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op jouw terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van jouw tuin. In ons assortiment heb je drie verschillende soorten buitenhaarden. Als je van traditionele vlammen houdt, dan zijn onze OUTR tuinkachel en OUTR Plancha iets voor jou. Deze werken op hout en zijn gemaakt uit cortenstaal. Onze OUTR Patio heaters werken op gas. Het grote voordeel van gashaarden is dat deze snel warm zijn.

hero_faq_1.jpg

Hoe werkt een tuinhaard?

OUTR Patio Heater

De OUTR patio heater werkt op gas en is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je moet doen is de terrashaard aanzetten en genieten. Aan de hand van de regelschakelaar kan je de warmte aanpassen. Na elk gebruik draai je de gasklep op de cilinder dicht. Met de wieltjes is deze eenvoudig te verplaatsen, let wel dat hij op een vlakke ondergrond staat.

 

OUTR Plancha

Je kan je aan de Plancha op warmen en met hetzelfde toestel kan je ook een heleboel lekkers maken. Het unieke design maakt van dit veelzijdig kooktoestel een blikvanger op je terras. Om het vuur te starten, moet je de vuurschaal vullen met een zestal houtblokken, enkele aanmaakblokjes en easy lighters.

 

De OUTR tuinkachel

De OUTR tuinkachel werkt op hout. Net zoals de OUTR Plancha, is de tuinkachel een veelzijdig product. Deze buitenhaard kan je niet alleen gebruiken als gezellig vuurtje, maar je kan hem ook gebruiken als BBQ. Hiervoor is de optionele grillrooster nodig.

Hoe moet ik mijn OUTR thuinhaard onderhouden?

De OUTR Patio Heater vraagt niet veel onderhoud. Wij raden aan om de terrasverwarmer af te dekken, wanneer je deze niet gebruikt. Reinig de OUTR patio heater met een vochtige doek zonder reinigingsmiddel.

De Plancha moet je na elk gebruik zorgvuldig reinigen met een keramische veiligheidskrabber. Dit doe je wanneer de plaat nog warm is. Nadat je het vet en de etensresten van de Placha hebt verwijderd, wrijf je hem opnieuw in met bakolie. Hierdoor voorkomen we dat de plancha kan roesten. Wanneer de plancha is afgekoeld, dek je hem terug af. Zo is hij klaar voor volgend gebruik.

De OUTR tuinkachel hoef je niet na elk gebruik schoon te maken. Het is wel aangeraden om het overgebleven as regelmatig te verwijderen.

Wat zijn de voordelen van een OUTR tuinhaard?

OUTR Patio Heater

  • De OUTR Patio heater heeft geen elektriciteitsaansluiting nodig. Deze stijlvolle haard functioneert op standaard gasflessen.
  • De OUTR Patio heater is makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes en het handvat op de rugzijde.
  • Heel gemakkelijk in onderhoud, je hebt er letterlijk geen werk aan.

Plancha

  • De vuurschaal en de sokkel zijn gemaakt van cortenstaal. De buitenste laag beschermt het metaal. Na anderhalf jaar krijgt het staal zijn roestige kleur.
  • De hitte verdwijnt niet zomaar in de lucht, maar de vuurschaal neemt deze op. Vervolgens straalt het de hitte naar de bakplaat uit.
  • De sokkel, eveneens uit cortenstaal, kan je ook zonder vuurschaal gebruiken. Zo kan je er planten of beelden op plaatsen om je tuin te decoreren.
  • Je kan de plancha zowel als BBQ of als vuurschaal gebruiken. Na de maaltijd leg je wat extra hout in de vuurschaal en je kan blijven genieten van de warmte en de vlammen.

OUTR tuinkachel

  • De OUTR tuinkachel is zeer gebruiksvriendelijk.
  • De OUTR tuinkachel bestaat uit cortenstaal. De buitenste laag beschermt het metaal. Door de blootstelling aan het weer, krijgt het cortenstaal zijn specifieke roestkleurige stijl.
  • De buitenhaard is niet alleen een gezellig vuurtje, maar je kan deze ook gebruiken als BBQ.

Waar kan ik een tuinhaard kopen?

Je wilt een OUTR tuinhaard kopen? We verkopen onze producten zowel via de webshop als via onze dealers. Vind een dealer in jouw regio via onze dealerlocator! Heb je vragen over ons gamma? Contacteer ons via onderstaande gegevens of kom ons bezoeken in onze POP-UP shop in Gent. 

T: +32(0)55 23 26 48
M: info@outr.be

Vind een verkooppunt