1
WK-ACTIE OP ONZE OUTR KAMADO BBQ'S! meer info

Duivelse WK kortingen op OUTR Kamado BBQ's!

WK-actie.jpg

MOOIE TOT SPECTACULAIRE KORTINGEN

Onze Rode Duivels nemen het in de poulefase van het WK voetbal in Qatar op tegen Canada (23/11), Marokko (27/11) en Kroatië (1/12)

OUTR zal tijdens het WK alvast scoren bij de supporters van ons nationaal elftal met een ludieke actie:

10% KORTING

Van bij de start van het WK (20/11) kan je genieten van 10% korting op al onze OUTR Kamado BBQ's. Deze korting geldt tot we gekwalificeerd of uitgeschakeld zijn voor de achtste finales.

Definitieve kwalificatie of uitschakeling kan na de 2de poulematch op 27/11 maar zal waarschijnlijk pas definitief zijn na de 3de poulematch op 1/12 tegen Kroatië.
 

15% KORTING

Van zodra onze Duivels zich kwalificeren voor de achtste finale (op 27/11 of 1/12) kan je genieten van 15% korting op al onze OUTR Kamado BBQ's. Deze korting is geldig vanaf de dag na de kwalificatie voor de achtste finale tot na de achtste finale die gespeeld zal worden op 5/12 of 6/12.

 

20% KORTING

Als onze Duivels erin slagen om zich te kwalificeren voor de kwartfinale dan stijgt het kortingspercentage van 15% naar 20%.
Deze korting is geldig vanaf de dag na de kwalificatie voor de kwartfinale tot na de kwartfinale die op 9/12 of 10/12 zal gespeeld worden.
 

25% KORTING

Als onze Duivels erin slagen om zich te kwalificeren voor de halve finale dan stijgt het kortingspercentage van 20% naar 25%!
Deze korting is geldig vanaf de dag na de kwalificatie voor de halve finale tot na de halve finale die op 13/12 of 14/12 zal gespeeld worden. Indien de halve finale verloren wordt, blijft het kortingspercentage van 25% nog geldig tot de troostfinale die op 17/12 zal gespeeld worden.  
 

30% KORTING

Als onze Duivels erin slagen om zich te kwalificeren voor de finale (stel je voor!) dan stijgt het kortingspercentage van 25% naar 30%!
Deze korting is geldig vanaf de dag na de kwalificatie voor de finale tot na de finale die op 13/12 of 14/12 zal gespeeld worden.
 

WERELDKAMPIOEN = 40% KORTING!

Als ons nationaal elftal al zijn duivels kan ontbinden en erin slaagt om wereldkampioen te worden, trekt OUTR alle registers open en bieden wij maar liefst 40% korting op al onze OUTR Kamado BBQ's!
Deze korting zal geldig zijn vanaf de dag na het winnen van de finale (19/12) tot Kerstmis.

De kortingsactie eindigt nadat onze Rode Duivels uitgeschakeld worden op het toernooi.

Ontdek ons assortiment

KAMADO

WEGGEEFACTIE KAMADO

DEEL EN SCOOR EEN OUTR KAMADO L55 IN JOUW FAVORIETE KLEUR!

KamadoinBelgischedriekleur.png

Bezoek onze Facebookpagina, deel onze weggeefactie en scoor een gratis OUTR Kamado L55! Een Kamado L55 is verkrijgbaar in het zwart, rood, groen, wijnrood en olijfgroen.

De winnaar van de actie zal bekendgemaakt worden een week na de uitschakeling van de Rode Duivels. Of nóg beter: een week na het winnen van het WK! 

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
  • De kortingsactie eindigt als de Rode Duivels uitgeschakeld worden op het toernooi.
  • Het is niet toegelaten om een bestelling te annuleren en opnieuw te bestellen aan een hogere korting.