1

14 juni: vaderdag!

Op 14 juni is het zover: Vaderdag! Of we onze papa’s (letterlijk) in de zon kunnen zetten kunnen we nog niet voorspellen, maar wij hebben alvast wél een cadeau dat ongetwijfeld een glimlach op zijn gezicht tovert.

Grillen wordt namelijk nog fijner (en veiliger) als je het in stijl kan doen met een stoere lederen schort. De OUTR schorten zijn uitgerust met gespen in de nek en taille om ze passend te maken voor alle papa’s. Een verfrissing nadien is meer dan verdiend, daarom geven wij alle grillende papa’s een gratis fles Ename blond van 75 cl! En het wordt nog beter: wij leveren het pakket gratis aan huis!

Het OUTR vaderdagpakket is beschikbaar tot 14 juni en kan besteld worden op onze webshop voor € 75, BTW inclusief:

De fles Ename wordt in een neutraal zwart kartonnen doosje verpakt die op zijn beurt, samen met de schort, in een witte cadeaudoos wordt verpakt. Zo kan je het pakket meteen afgegeven aan alle papa’s uit je “sociale bubbel” of kan je het laten leveren aan de voordeur voor de papa's op afstand.

Wie dat wenst kan ook een gepersonaliseerde boodschap laten toevoegen: contacteer hiervoor onze medewerkers via info@outr.be.

Wij wensen iedereen alvast een knisperende en gezellige vaderdag toe!